Аеропорт Львів – онлайн табло, розклад


Онлайн табло прибытия

Онлайн табло вылета

Аеропорт Львів

Міжнародний аеропорт Львова був названий на честь засновника міста князя Данила Галицького. Рішення про перейменування було ухвалено у 2011 році. Ім'я для аеропорту було прийнято за допомогою проведення соціального опитування. За підсумками соцопитування, побіла назва імені Данила Галицького. На другому місці була пропозиція перейменувати на честь Степана Бандери, на третьому місці – аеропорт «Львів».

Міжнародний аеропорт імені Данила Галицького посідає третє місце в Україні з пасажиропотоку, перші два місця належать аеропорту «Бориспіль» та «Жуляни».

Напередодні футбольного чемпіонату Європи з футболу в 2012 році було проведено масштабну реконструкцію. На сьогоднішній день, аеропорт є однією з головних візиток міста, сучасна будівля зі скла та сталі.

Львівський аеропорт здійснює обслуговування внутрішніх та міжнародних рейсів. З кожним роком кількість вильотів та кількість пасажирів збільшується.

Інформація про аеропорт Львова

Рекомендований час прибуття в аеропорт за 2 години до вильоту, це стосується як внутрішніх, так і міжнародних рейсів.

При запізненні на реєстрацію рейсу Вам може бути відмовлено в посадці на борт літака.

Весь багаж, який Ви берете з собою, повинен бути зареєстрований, включаючи ручну поклажу.

Львівський міжнародний аеропорт пропонує своїм пасажиром додаткові послуги для комфортного очікування та перельоту.

Камера зберігання багажу в аеропорту Львова

Камера зберігання розташована на першому поверсі терміналу «А» у зоні прильоту. Для зручності пасажирів камера працює цілодобово і без перерви.

Важливо зазначити, що співробітники аеропорту не несуть відповідальності за збереження цінних речей, які були залишені в камері схову.

Вартість зберігання становить 10грн за годину за одне багажне місце.

При здачі багажу в камеру зберігання Вам буде видано номерний жетон. Якщо жетон був втрачений, багаж може бути виданий при наданні документа, що ідентифікує особу, яка надавалася при здачі багажу. Також доведеться сплатити штраф, у розмірі 90грн.

Wi-Fi на території львівського аеропорту

На всій території львівського аеровокзалу діє зона вільним користуванням інтернету. Скористатися можна ним безкоштовно та без обмежень за часом.

Парковка у міжнародному аеропорту Львова

Партування, що охороняється, знаходиться поряд з пасажирським терміналом і доступна цілодобово і без перерви.

Знаходження на території стоянки до 15 хвилин – безкоштовно. Цього часу якраз вистачає для висадки та посадки пасажирів. Далі оплата складає 20грн за годину. Вартість стоянки на добу – 120 грн. Для осіб з інвалідністю передбачено 24 місця для паркування, які надаються безкоштовно і без обмеження за часом.

При в'їзді на стоянку необхідно отримати талон у автоматичній стійці. Розрахуватися за паркування можна як в автоматичній касі самообслуговування, так і у чергового паркувального майданчика.

При втраті або пошкодженні паркувального талону необхідно буде сплатити штраф 40грн.

Додаткові послуги львівського аеропорту

  • На території міжнародного аеропорту розташовано кілька кафе та ресторанів на будь-який смак, від легких закусок, до національних страв, так само можете замовити страви японської кухні та солодощі ручної роботи.
  • Для збереження Вашого багажу Ви можете скористатися послугою з упаковки багажу плівкою. Пункт упаковки розташований поруч із стійками реєстрації.
  • На території терміналу «А» є відділення банку, пункт обміну валют та кілька банкоматів.
  • Експрес проходження всіх формальностей аеропорту. Ця послуга призначена для прильоту, так і для вильоту. Включає повний супровід особистим помічником, можливість доставки на борт літака окремим трансфером (якщо не передбачений телетрап). Вартість послуги 15 $. Діти до 5 років – безкоштовно.
  • Відпочинкова зона: VIP-зал, кімната відпочинку для пасажирів з дітьми.

Шлюб за годину в аеропорту Львова

У Львові на території міжнародного аеропорту надається оригінальна послуга «Шлюб за годину». Для цього, закоханим парам необхідно звернутися до каси, розташованої на першому поверсі та сплатити держмито. Вартість реєстрації 3500 грн.

Після оплати, романтикам необхідно прийти з необхідними документами у вказаний час.

Фото та відео зйомка на території міжнародного аеропорту у Львові

Територія міжнародного аеропорту є зоною підвищеної безпеки і будь-яка зйомка, комерційного чи некомерційного характеру має бути узгоджена.

Некомерційна зйомка, сюжети новин та репортажі, при попередньому узгодженні можуть проводитися безкоштовно.

Комерційна зйомка. Фото / відеозйомка розважального характеру, документальні фільми, рекламні ролики. Проводиться платно і лише за попереднім погодженням.

Термінали міжнародного аеропорту імені Данила Галицького

Старий термінал аеропорту «Львів» був побудований ще у 50-х роках, і він не відповідав сучасним вимогам та стандартам. Так, наприклад, в аеропорту не було багажної стрічки і багаж скидали просто на підлогу, де його розбирали пасажири. У вересні 2012 року все обслуговування було перенесено до нового терміналу «А».

Термінал «А»

Під час активної підготовки до чемпіонату світу з футболу «Євро-2012» було проведено повну реконструкцію аеровокзалу та відкрито новий термінал «А», який відповідав усім міжнародним вимогам і стандартам.

Реєстрація на рейс проводиться на першому поверсі терміналу. Для цього обладнано 28 стійок реєстрації, а також передбачено дві стійки для самостійної реєстрації на рейс.

Після проходження реєстрації, необхідно пройти на другий поверх для проходження паспортного та митного контролю. На другому поверсі розташований магазин безмитної торгівлі Duty Free, де можна придбати напої, сувеніри, парфумерію та косметику.

Новий термінал обладнаний телескопічними трапами, що дозволяє проводити посадку та висадку з літака не залишаючи приміщення терміналу.

Як дістатися до аеропорту Львова

Аеропорт знаходиться в межах міста і досить зручно розташований щодо головних інфраструктур: до залізничного та автовокзалу, відстань становить до 6км, до центру міста – орієнтовно 15км.

Дістатись можна як громадським транспортом, так і скористатися послугами таксі.

Від центру міста можна доїхати тролейбусом №9. Зупинка біля старого терміналу. Інтервал руху 20-30 хвилин, час у дорозі займає близько півгодини.

Придбати квиток можна як у водія, так і у спеціальних кіосках на зупинці.

Маршрутка №48, що курсує так само від центру міста, зупинка біля нового терміналу «А». Проїзд оплачується водієві.

Від залізничного вокзалу курсує експрес автобус до аеропорту. Інтервал руху 1-1,5 годин, дорога займає 15 хвилин.