Аеропорт Бориспіль Київ - онлайн табло, розклад


Онлайн табло прибытия

Онлайн табло вылета

Аеропорт Бориспіль Київ

Міжнародний аеропорт Бориспіль, найбільший аеропорт в Україні і забезпечує більше 65% пасажиропотоку країни. Аеропорт знаходиться на відстані 18 км від східної частини Києва.

Трохи історичних даних

Міжнародне повідомлення у аеропорту було не відразу. Починалося з вантажних і пасажирських перевезень і тільки в два міста, якими були Москва і Ленінград. І здійснювалися перевезення на базі невеликого військового аеродрому. Перший міжнародний рейс був прийнятий в 1960году з Відня.

Щорічно аеропорт поповнювався новими літаками.

Згідно з наказом Міністра транспорту України, в 93-му році, аеропорт отримав статус Державного міжнародного аеропорту.

Інформація про аеропорт Бориспіль

Для реєстрації на рейс як внутрішнього, так і міжнародного значення, пасажирам необхідні прибути в аеропорт за 2 години до вильоту. Закінчується реєстрація на рейс за 40 хвилин до вильоту.

Якщо пасажир запізнився на час реєстрації, авіаперевізник може відмовити в посадці на борт літака.

При наявності багажу, його необхідно зареєструвати. Ручна поклажа так само реєструється.

Міжнародний аеропорт Бориспіль, надає своїм пасажирам додаткові послуги сервісу, для комфортного очікування або перельоту.

Камера схову Бориспіль

Камера розташована на першому поверсі міжнародного аеропорту. Скористатися нею можна цілодобово. Свої речі можна залишити як на годину, так і на більш тривалий час. Максимальний термін зберігання багажу 3 місяці. Дана послуга дуже зручна, наприклад, якщо в холодну пору року Ви вирушаєте в жаркі країни, Вам не потрібно з собою везти теплі речі, в яких Ви приїхали в аеропорт. Ви можете залишити їх в камері схову на час своєї відпустки.

Вартість зберігання багажу, залежить від тривалості терміну заощадження. Так, наприклад, годину зберігання одного багажного місця, становить 10 грн., А залишити багаж на добу - 180грн.

Також Ви можете скористатися на території аеропорту послугою упаковки багажу. Зона упаковки, розташована в зоні паспортного контролю. Запакувати можна як валізи, так і ручну поклажу.

Для зручності транспортування габаритного багажу, по території аеропорту та території парковки, можна скористатися багажними візками. Візки розташовані на привокзальній площі, в зоні видачі багажу і біля терміналів.

Реєстрація шлюбу за добу в аеропорту Бориспіль

Можна скористатися оригінальною пропозицією аеропорту Бориспіль, «Шлюб за добу». Тепер закохані, можуть додати авіаційної романтики до своїх відносин. Реєстрація шлюбу проводиться в залі реєстрації міжнародних вильотів терміналу D на 3м поверсі. Всю детальну інформацію, можна отримати звернувшись до сервісного центру аеропорту.

Як доїхати в аеропорт Бориспіль?

Є кілька варіантів, як Ви можете дістатися до аеропорту Бориспіль, або з аеропорту в місто.

Автобус до Борисполя

Один з найпоширеніших варіантів, це дістатися на автобусі. Комфортабельні автобуси з інтервалом 15-30 хвилин, відправляються від південного залізничного вокзалу. Маршрут прямування проходить через станцію метро Харківська. Орієнтовний час у дорозі, близько години. Скориставшись даними варіантом, необхідно враховувати, що в годину пік, на дорогах можливі затори і необхідно розраховувати час, щоб не запізнитися на рейс. Орієнтовна вартість за одну людину від 80грн.

Експрес Бориспіль

До аеропорту можна дістатися на експрес-поїзді, який відправляється з вокзалу Київ-Пасажирський і слід до терміналу «D». Квиток можна придбати як в окремих терміналах, так і в касах, які знаходяться в Борисполі і на вокзалі. Набутий квиток не прив'язується до конкретного часу і діє до кінця дня. Час у дорозі становить 40 хвилин. Перевага вибору даного транспорту, що не залежить від пробок на дорозі.

Таксі до аеропорту Бориспіль

На сьогоднішній день, досить великий вибір служб таксі, які готові доставити Вас швидко і з комфортом. Вартість поїздки починається від 250 грн.

Якщо Вам необхідно виїхати з аеропорту до Києва, офіційні служби таксі аеропорту розташовані на першій лінії, біля терміналу «D».

Готель біля аеропорту

На території аеропорту, в пішій доступності від терміналу «D», розташований готель «Бориспіль». До послуг гостей пропонуються комфортні номери з інтернетом, гості готелю можуть скористатися послугами салону краси і ресторану.

Безпосередньо в будівлі самого аеропорту, на другому поверсі розташований перший в Україні капсульний готель. Пасажири можуть відпочити, при цьому не потрібно витрачати час на дорогу.

Термінали аеропорту Бориспіль

Термінал «А» - використовувався виключно для перельотів всередині країни і здійснював перельоти до вересня 2011, поки його не почали реконструювати.

Термінал «В» - На сьогоднішній день термінал закритий. До 2014 року здійснював міжнародні рейси, так як був основним терміналом.

Термінал «С» - до 2012 року послугами терміналу могли скористатися виключно VIP клієнти. На даний момент термінал не проводить обслуговування та закритий.

Термінал «D» - на сьогоднішній день це основний термінал. На даному терміналі відбуваються не тільки міжнародні, але внутрішні перельоти. Це найбільший термінал, з великою кількістю стійок реєстрації, їх налічується не менше 60. Так само в залі реєстрації, передбачені стійки самообслуговування, де кожен пасажир може зареєструватися самостійно. 28 стійок паспортного контролю дозволяє уникати черг.

Для найвимогливіших пасажирів, які хочуть подорожувати з комфортом, розташований VIP зал.

На території терміналу, Ви можете скористатися наступним сервісом: кафе, відділення банків, а також магазин «Д'юті фрі».

Термінал «F» - Термінал був відкритий в 2010 році для обслуговування чартерів і лоукостів. На сьогоднішній день, в аеропорту функціонує два термінали. І необхідно бути уважним і перевіряти з якого терміналу у Вас виліт. З терміналу «D» в термінал «F», можна дістатися на безкоштовному шатлі, який відправляється кожні 30 хвилин.